Как да поръчам?

  Оформяне на поръчката: Изберете желаните от вас продукти и ги добавете в количката с бутон "Поръчай" който се намира до описанието на всеки продукт. Обърнете внимание, че някои изделия се изпълняват в различни размери и за всеки размер има отделен продуктов код и бутон за поръчка. За поръчка на няколко броя, попълнете желаният от Вас брой в "Количество" и натиснете "Промени" за прекалкулиране на сумата.

   

  Image

   

  За да изтриете продукт от списъка: изтрийте цифрата в "Количество" и после натиснете "Промени" за запаметяване.

  Бутон "Продължи пазаруването" ще ви върне в каталога при последния добавен продукт. Натиснете "Поръчка" за да продължите към въвеждането на данни за обратна връзка и изпращане на поръчката.

   

  Потвърждение на поръчката по телефона: В рамките на следващият работен ден след изпращане на поръчката, ще се свържем с вас на указания телефон за контакт за потвърждение на поръчката и уточняването на доставката.

   

  Начин на доставка: Продуктите от вашата поръчка ще пристигнат до вашият адрес с куриер, като заплащате при доставката стойността на поръчаните изделия и стойността на куриерската услуга. Продуктите на Калиниа пристигат при нашите клиенти застраховани. Цялоста на пратката трябва да бъде констатирана в присъствието на куриера. В случай на констатирана повреда, ние ще ви изпратим ново изделие. Ако полученото изделие не е с очакваните качесво и размери Вие можете да върнете продукта в седем дневен срок от получаването на пратката. Куриерската услуга на върната пратка е за сметка на изпращача.

   

  Срок за доставка: Продуктите налични на склад ще бъдат доставени в рамките на 5 работни дни. В случай на изчерпана наличност ще уговорим допълнително срока на доставка чрез телефонното обаждане за потвърждаване на поръчката.

   

  Начин на плащане: Плащането се извършва на куриера при доставката - в брой.

   
   

   

  KALINIA Ltd. - Interior and Garden Ceramics